نانو مس و محاسن استفاده از ظروف مسی و نانو کردن ظروف مسی
نانو مس | چند سالی است که ظروف مسی دوباره از کمد ها و کابینت ها بیرون آمدهاند تا جای تفلون و استیل و چدن را بگیرند. طعم خوب غذا در ظروف مسی و خواصی که حین پخت به غذا منتقل میشود از حداقل مزایای این ظروف می باشد. با استفاده از ظروف مسی نانو شده با تکنولوژی نانو مس و نانو کردن ظروف مسی خود، دیگر نگران سیاه و اکسید شدن ظروف مسی خود نباشید و براقیت و زیبایی آن لذت ببرید
نگهداری حرارت در ظروف مسی به مراتب بیش از سایر ظروف فلزی است و دلیل خوشمزه شدن و خوب جا افتادن غذا در این ظروف هم این است که حرارت در مس به طور یکنواخت توزیع میشود. از طرف دیگر، مس از عناصر لازم برای فرآیند خون سازی و رفع کم خونی است به همین دلیل پخت غذا در این ظروف میتواند کم خونی را کم کند.
یک مزیت دیگر مس نسبت به ظروف رایج دیگر آن است که غذا در ظرف مسی خیلی سریعتر میپزد. حتما تا به حال شنیدهاید که سرخ کردن غذاها در ظرف مسی باعث تردتر شدن آنها میشود و خورشهای ایرانی مثل قرمه سبزی هم در این ظروف بهتر جا میافتند. راز همه این خوشمزگیها در ویژگیهای فلز مس و رسانایی بسیار زیاد آن است.
نانو مس چیست ؟
نانو مس یک فناوری جدید با استفاده از تکنولوژی نانو می باشد که ضمن جلوگیری از اکسید و سیاه شدن ظروف مسی براقیت آن را ماندگار می نماید. مقاومت به حرارت مستقیم و ضد خش بودن از خواص منحصر به فرد این محصول می باشد