چرا ظروف مسی اکسید و سیاه می شوند ؟

ظروف مسی با توجه با تاثیر مبتی که بر سلامتی بدن دارند از روزگاران قدیم مورد استفاده بسیاری داشته اند.  اما امروزه استفاده از ظروف مسی صرفا به خاطر تاثیر مثبت آن بر سلامتی و یا پخت سریع غذا و خوشمزه تر شدن غذا نیست. یکی از دلایل اقبال و استقبال خانم های ایرانی از ظروف مسی زیبایی و براقیت این ظروف می باشد.

متاسفانه زیبایی و براقیت ظروف مسی موقت بوده و طی مدت کوتاهی اکسید و سیاه میشوند. و شما باید با استفاده از موادی مانند آبلیمو ، رب گوجه و یا مواد پولیش هر از چند گاهی اکسید ظروف مسی را پاک کرده و مجددا آنها را براق می کنید. همین سیاه شدن ظروف مسی خود برای بدن مضر بوده و اگر رنگ آن سبز شود بسیار خطرناک می باشد.

بهترین راه حل و پیشنهاد برای اینکه از شر سیاه شدن ظروف مسی خلاص شوید استفاده از ظروف مسی نانو شده یا نانو مس می باشد. ظروف مسی نانو شده از اکسید و سیاه شدن ظروف مسی جلوگیری کرده و زیبایی و براقیت ظروف مسی را ماندکار می کند.

محاسن استفاده از نانو مس :

کاربردها :

  قابلیت استفاده بر روی انواع :

نمایندگی نانو مس ظروف مسی
هولوگرام نانو مس ظروف مسی نانو شده

هولوگرام نانو مس یا برچسب نانو مس

خوشبختانه در حال حاضر تعدا زیادی از تولید کنندگان ظروف مسی ، ظروف تولیدی خود را نانو کرده و بصورت نانوشده به بازار عرضه می نمایند. فقط هنگام خرید توجه داشته باشید که ظروف نانو مس اصلی حتما دارای هولوگرام یا برچسب نانو مس باشند.